söndag 5 april 2009

Hur skulle det se ut om alla beslut man fattade var kloka?

Då skulle ju livet bli ganska förutsägbart. Nej, tacka vet jag alla ogenomtänkta, spontana beslut som krånglar till allting. De där besluten som verkar så rätt vid en viss tidpunkt men kanske inte riktigt är det dagen efter. Det är ju de som gör livet spännande. Eller hur?

1 kommentar:

  1. Världen stannar faktiskt upp ibland men det skulle gärna få vara lite längre. Just nu känns det som om Ekorrhjulet snurrar fortare än nånsin och att det aldrig slutar snurra..inte ens på natten.. Fast förvisso så fortsätter ju även jorden snurra på natten så allt kanske måste snurra för att gå framåt?..hmm..

    Våren är här och det är fantastiskt härligt! Skulle behöva lite mer solsken hit upp dock..så några tussilagon får komma fram..Kan gärna ta en Mälarpaviljong med Rosévin också när du ändå ska åka upp! =)

    Och självklart finns det ju alltid okloka beslut (-iaf tycker man så dagen efter). Men det brukar ju vara dom okloka besluten (som man inte vågar ta alla gånger) som resulterar i härliga grejjer och spännande som du säger..för ibland blir dom kloka besluten som som resulterar i tråkiga eller vanvettiga grejer.

    (Oj, nu lät det nästan som om vad man än gör så blir det fel..så är det ju inte!)

    Och appropå alltid vara tillgänglig så såg jag att du nu också Twittrar?
    Förr i tiden (innan mobil och internet) så kan man som sagt inte nås hela tiden och det gick ju alldeles utmärkt då. Det gäller att vara på semester eller sjuk i någon stuga far far away utan mottagning :) Eller så måste vi respektera varandras semester och sjukdomar och inte störa..det brukar ju faktiskt alltid lösa sig ändå...

    När man slutade plugga så drömde man ju om det jobbet som man aldrig behövde ta med sig hem, eftersom man alltid efter skolan var tvungen att plugga på kvällen.
    Det finns säkert sådana yrken också..

    Oj..långt..
    Puss o kram då! :)

    SvaraRadera